Silmäoptikot uudistui!

Kiitos! Silmäoptikot avattiin Rauman Kuninkaankadun varrelle 4. toukokuuta 1981. Pekka Palmulla, nuorella ja innokkaalla optikolla, oli palava halu tehdä asioita toisin, paremmin kuin kukaan muu. Tärkeä lupauksemme on alusta asti ollut huolehtia näöstäsi. Tämä ajatus johtolankana Silmäoptikot Palmu on toiminut nyt jo 35 vuotta.

Toimintamme pohjana on ollut alusta asti tinkimätön näöntutkimus ja laadukkaimmat, parhaiten valmistetut tuotteet. Olemme aina halunneet tuoda alan uusimmat innovaatiot asiakkaidemme käyttöön. Optisen alan viimeisin laitteisto, linssiteknologia ja kehysmuoti ovat aina olleet ensimmäisenä raumalaisten käytettävissä meidän kauttamme.

Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta meillä olisi uusin tieto käytettävissämme. Silmänpohjakuvaukset aloitimme vuonna 2004, ensimmäisten optikkoliikkeiden joukossa Suomessa. Linssien digitaalisen mitoituksen aloitimme vuonna 2008 ja siitä lähtien se on ollut meillä jokapäiväinen käytäntö. Olemme tehneet uraauurtavaa työtä koko optisella alalla raumalaisten yhteistyökumppaneidemme avulla. Alalla on Suomessa käytössä koululaisten näön tutkimisessa ”Rauman malli”. Työnäkemisen tutkimuksen kehittämisestä saimme vuonna 2006 Satakunnan Innosuomi -palkinnon. Samana vuonna liikkeemme valittiin vuoden optikkoliikkeeksi. Pekka Palmu arvostettiin vuoden 1998 optikoksi.

Julkistamme uuden ilmeemme ja uudella tavalla muodostetun mallistomme. Olemme aina itse valinneet tarkoin kriteerein kehysmallistomme, jotta se vastaisi raumalaisten asiakkaidemme tarpeita ja mieltymyksiä. Meiltä saa edelleen tunnettujen muotitalojen kaikki mallit ja uutuudet ensimmäisenä. Nyt panostamme erityisesti mielenkiintoiseen Andy Wolfin kehysmallistoon. Kuten mekin, Andy Wolf on yksityinen, ketjuista riippumaton yritys, jonka kehykset tehdään käsityönä Itävallassa. Aurinkolasipuolella huippu-uutuutemme on Maui Jim, tuulahdus Havaijin sademetsien siimeksestä. Huippulaadukas, vertaansa vailla oleva optiikka, mukavat ja hyvännäköiset aurinkolasit yhdessä paketissa. Ne saat myös omilla voimakkuuksillasi.

Kuten aina ennenkin, jatkamme panostamista raumalaiseen työhön; olemme hankkineet upouuden hiomalaitteiston linssivarastoineen. Tämä mahdollistaa sen, että tietyin voimakkuuksin voimme valmistaa Teille silmälasit muutamassa tunnissa! Tänään ensiesittelyssä myös linssivalmistajamme Essilorin uusi 3D-laite, Nautilus, jolla viimein voimme havainnollistaa linssien laatueroja ja hinta–laatusuhdetta!

Tervetuloa niin tänään kuin jatkossakin asiantuntevaan optikkoliikkeeseen! 

Meillä näkösi tutkitaan paremmin ja me tarjoamme yksilöllistä, kiireetöntä palvelua. Olemme ylpeitä työstämme ja keskitymme jokaisen asiakkaan näköhaasteisiin yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti. Tarjoamme laajimmat kehysmallistot ja aina alan parhaat tuotteet. Meillä saat myös nauttia kauniista rakennuskulttuurista, raumalaisesta taiteesta ja vastajauhetusta kahvista!

Tervetuloa!

Jaa artikkeli: