Ystävänpäiväkilpailu tarjosi Timolle silmälasit- Tänä vuonna kisataan taas!

Vuonna 2016 järjestimme Facebookissa ystävänpäiväkilpailun. Kilpailussa sai ilmiantaa ystävänsä, joka ansaitsisi uudet silmälasit, tai jonka olisi syytä nähdä paremmin. Sari ilmoitti meille ystävänsä Timon, joka kilpailun päätteeksi sai meiltä uudet silmälasit!

"Silmälasit menivät niin oikeaan osoitteeseen"

Sari huomasi ystävänpäiväkilpailun Facebookissa ja tiesi heti, ketä ehdottaa: ystäväänsä ja entistä työkaveriaan Timoa! Sarin mukaan Timo on aina auttamassa muita, eikä ajattele koskaan itseään. Työssään hän tekee konkreettista auttamistyötä  ja hänellä on aina aikaa kuunnella muita.

Kun Sari kuuli voitosta, hän alkoi itkeä: "Niin iloinen olin!" Hänen mukaansa paras arpajaisvoitto ikinä, on voittaa ystävälle jotain näin mahtavaa. Sari soitti Timolle ja tämä oli aivan häkeltynyt. Sarin mukaan silmälasit menivät oikeaan osoitteeseen, sillä Timon silmälasit olivat aiemmin olleet jopa vitsin aihe työpaikalla. Milloin puuttui sanka, milloin toinen linssi. Sari kertoi, että tämän kahden vuoden aikana Timo on ollut ahkera: hän on opiskellut kaksi tutkintoa. Myös kolhuja on ollut, kun jalkoja on operoitu vanhalta urheilijalta neljä kertaa.

"Aikamoinen ystävän teko"

Kun Timo kuuli voitosta, hän oli aivan yllättynyt: Hän ei voinut kuvitellakaan, että Sari oli hänet ilmoittanut: "Aikamoinen ystävän teko." Timo kertoo saaneensa parhaat silmälasit, jotka on koskaan omistanut: "Telkkaria katsoessa huomasin, että nythän se jalkapallo näkyy siinä ruudussa." Timo huomasi myös autolla ajaessa selkeän eron, erityisesti huonolla kelillä. "Aiemmin olin käyttänyt halpoja linssejä, ja kyllä sillä vain oli iso ero laadukkaisiin silmälaseihin verrattuna." Timosta tuntui kummalliseltä, että hän sai niin hienot lasit. Lasit huomattiin ja niitä kehuttiin. Upeat kehykset valittiin yhdessä Sarin ja Pekan kanssa liikkeessä.

"Tämä on todellinen ystävänpäiväkilpailu - me kannustamme molemmat miettimään omaa lähipiiriä ja kertomaan, kenen tulisi nähdä paremmin ja saada niin ihanan henkilökohtaista palvelua, mitä Palmulta saimme", Timo ja Sari toteavat yhdessä.

Osallistu kilpailuun!

Tänä vuonna haluamme jälleen lahjoittaa jonkun ystävälle silmälasit! Ilmianna ystäväsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus 12.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@silmaoptikot.fi. Voittaja valitaan ystävänpäivänä 14.2.2018, jolloin voittajan ilmiantajaan ollaan yhteydessä.

Jaa artikkeli: