Silmälasien määritys

Silmälasien määritys

Silmälasilinssien tarjonta on laaja ja niiden valinta voi osoittautua jopa vaikeammaksi kuin kehysten. Apua ja neuvoja saat asiantuntijoiltamme. Silmälasien määritys on kolmivaiheinen prosessi, johon kuuluu linssityypin valinta, mitoitus ja sopivat kehykset. Henkilökuntamme avulla saat luotua persoonallisen, tyylikkään ja käytännöllisen kokonaisuuden, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi.

Piilolasien määritys

Piilolaseja hankkiessasi optikkomme ensitöikseen varmistavat, ettei niiden käytölle ole terveydellisiä esteitä. Linssivaihtoehtojen sovituksessa määritellään sopiva materiaali, linssin hyvä istuvuus ja toimivuus halutussa käytössä. Sovituksen yhteydessä optikkomme myös ohjeistavat sinua piilolasien käytössä ja hoidossa. Muistathan, että jokaisella piilolasien käyttäjällä tulee olla myös ajantasalla olevat silmälasit.

Kehysvalintapalvelu

Kehysvalintapalvelu kuuluu optisen alan erikoismyyjän palveluihin. Haluamme yhdistää silmälasien käytännöllisyyteen ja mukavuuteen myös muodikkaan ulkonäön. Panostamme kaikissa tuotteissamme laatuun. Silmälaseja tulee olla mukava käyttää joka päivä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään sekä persoonaan että linssiratkaisuun sopivat kehysvaihtoehdot.