Moniteholinssit

Moniteholinssit

Silmälasien linssivalintaan vaikuttavat useat eri seikat: tärkeimpänä tulisi ottaa huomioon lasien käyttötarkoitus. Lisäksi huomioidaan kehysvalinta sekä silmälasien voimakkuus. Oikealla linssivalinnalla varmistetaan silmälasien toimivuus eri tilanteissa. Erilaiset työt ja harrastukset saattavat vaatia yleislaseista poikkeavaa linssiratkaisua. Käytämme pääasiassa Essilorin Varilux -moniteholinssejä.

Varilux S 4D

Varilux S on Essilorin tuotekehityksen taidonnäyte. Yksilöllinen mitoitus varmistaa, että linssit valmistetaan juuri sinun silmiesi ja näkötapojesi mukaan. Varilux S 4D on ensimmäinen linssi, joka huomioi johtavan silmän vaikutuksen näkemisessä. Linssit tarjoavat sinulle nopean näkökokemuksen kaikissa tilanteissa, ja tuovat lisää suorituskykyä ja turvallisuutta.

Varilux S 2

Varilux Comfort

Varilux Comfort on maailman myydyin moniteholinssi.  Linssiin tottuminen on helppoa koska vääristymiä on vähän ja näköalueet ovat laajat.
 

Varilux Liberty

Varilux Liberty on perustason Varilux-linssi. Linssi on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat hankkia turvallisen Varilux-tuotteen edulliseen hintaan.
 

Varilux Sport

Varilux Sport  on urheiluun suunniteltu moniteholinssi erityisen laajalla kaukonäköalueella.  Kun siihen yhdistetään Sport SOL-utions- väri, käytössä on  aurinkolasit juuri sinulle tärkeisiin urheiluaktiviteetteihin.    
 

Varilux Computer

Toimistolinssi, joka on kehitetty toimimaan nykyaikaisessa työelämässä. Etäisyys näyttöön on erilainen kuin normaali lukuetäisyys ja näytön loistavat pikselit rasittavat silmiä, ellei sinulla ole päätetyöhön tarkoitettuja silmälaseja. Linssien näköalueiden tulee lisäksi olla sellaisia, ettet joudu suotta taivuttamaan niskaasi.  Varilux Computer-toimistolinssit ovat mukavuuden ja toimivuuden täydellinen yhdistelmä sinulle, joka joudut istumaan tietokoneen ääressä useita tunteja päivässä.