Yksiteholinssit

Yksiteholinssit

Silmälasien linssivalintaan vaikuttavat useat eri seikat: tärkeimpänä tulisi ottaa huomioon lasien käyttötarkoitus. Lisäksi huomioidaan kehysvalinta sekä silmälasien voimakkuus. Oikealla linssivalinnalla varmistetaan silmälasien toimivuus eri tilanteissa. Erilaiset työt ja harrastukset saattavat vaatia yleislaseista poikkeavaa linssiratkaisua. Käytämme pääasiassa Essilor-tuoteperheen linssejä.

Essilor 360° FIT

Ensimmäistä kertaa yksiteholinssien käyttäjien on mahdollisuus nauttia yksilöllisten linssien tarjoamasta näkemisen laadusta. Essilor 360° FIT-linssien valmistuksessa otetaan huomioon jokaisen käyttäjän ainutlaatuiset ominaisuudet. Tärkeimpinä tekijöinä ovat linssien voimakkuudet ja valitun kehyksen istuvuus kasvoilla. Mittausten perusteella jokaiselle käyttäjälle suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllinen, optisesti paras linssirakenne. Ainutlaatuisen linssirakenteen ansiosta silmät ovat luonnollisemman kokoiset. Näkeminen on helppoa ja terävää katsesuunnasta riippumatta, myös reuna-alueilla. Kontrastit ovat paremmat, jonka ansiosta näkeminen on luonnollisempaa ja yksityiskohdat erottuvat selvemmin ja kirkkaammin.

Essilor Anti-Fatigue

Työ, opiskelu ja digitaaliset näytöt vaativat pitkäkestoista näön tarkentamista lähietäisyyksille. Tästä johtuen silmien väsyminen on hyvin yleistä kaikenikäisillä. Anti-Fatigue -linssi vähentää silmien rasitusta normaalin silmälasikorjauksen lisäksi; linssin rakenne auttaa silmää mukautumaan lähietäisyyksille, jolloin silmät eivät väsy. Näet terävästi ja tarkasti kaikille etäisyyksille, ja jaksat lukea ja työskennellä päätteellä pidempään.